top of page

TÖRTÉNET

Táncosként kezdtük így tudjuk, milyen igényei, elvárásai vannak egy tánciskolába beiratkozónak. Szenvedélyes célunk, hogy megosszuk veletek a tánc nagyszerűségét. 

Támogatjuk és fejlesztjük azokat akiknek a tánc az életük, megfertőzzük a hobbi táncosokat zenével és mozgással. 

tortenet-pic-02-min.jpg

Több éves sikeres hazai illetve külföldi versenyzés után úgy gondoltuk, létrehozunk egy igényes hip-hop tánciskolát Győrben, ahol a mozgást kedvelők kellő figyelmet és támogatást kapnak, továbbá biztosított a folyamatos fejlődés. A BRONSIS vezetőiként fontosnak tartjuk, hogy táncosaink visszajelzést kapjanak teljesítményükről, tudásukról. A tánciskolába jelenleg a junior korosztálytól egészen a felnőtt korosztályig működnek csoportok.

tortenet-pic-01-min.jpg

Báty és kis húg, angolul brother and sister, apró átalakítással BRO’n’SIS. Testvérpár vagyunk, akik még az általános iskolás évek alatt, ellesve a Backstreet Boys-os fiúk vagy épp Michael Jackson mozdulatait, egy életre elkötelezték magukat a hip-hop tánc mellett. Autodidakta módon sajátítottuk el a leglátványosabb elemeket, ma pedig már közel 150 fiatalnak tartunk rendszeresen táncórákat Győrben. 

Az oktatóink a mozgás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a barátságos légkör megteremtésére, a közös programokra, élményekre.

Ezért is szervezünk az órákon kívül közös rendezvényeket.

Versenyek és
fellépések

Gyerektábor

Téli és nyári
tánctáborok

Éves gálaest

Tematikus táncos események

BRO ÉS SIS

Tanfolyamaink felépítése egyben egyedülállóak és élvezetesek. Hiszünk a változatosság, technikai képzettség és motiváció fenntartásának fontosságában. Hisszük, hogy a táncos élményeket és sikereket az órákon is el lehet érni. Személyi oktatás biztosítása. Korosztálynak és tudásszintnek megfelelő elosztás. A BRONSIS Tánciskola olyan fiúk és lányok jelentkezését várja, akik szeretnének megtanulni táncolni vagy fejlődnének, kitartóak, a mozgást fontosnak tartják és szeretnének visszaigazolást kapni tudásukról.

gabor-min.png

Dukai Gábor

Dukai Gábor a BRONSIS Tánciskola művészeti vezetője. A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség kitüntetett sporttáncosa. Többszörös országos bajnok volt egyéniben, duóban, csoportban valamint Európa bajnok 2. illetve Világbajnok 5.helyezéssel rendelkezik az International Dance Organization (IDO) szövetségben. Testvérével 2011-ben az IDO Budapest Hip Hop Open versenyen Világkupa címet szereztek duó kategóriában. Az Európa Bajnok PROJECT korábbi tagja. 2012-ben a Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Elnöksége kiemelkedő versenyzői pályafutásáért Versenyzői Nívódíjjal illetve táncpedagógusi munkájáért Táncpedagógusi Nívódíjjal jutalmazta. A győri 31! Összművészeti Fesztivál táncos
ágának szakmai vezetője. A tánc mellett számos rendezvény "hangja",   hangulatfelelőse,  műsorvezetője

anett-min.png

Dukai Anett

Dukai Anett a BRONSIS Tánciskola művészeti vezetője. Többszörösen kitüntetett érdemes sporttáncosa a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetségnek. Számos országos, európai és világbajnoki helyezéssel rendelkezik (IDO Világbajnok 2. helyezés, Európa bajnok 4. helyezés). 2011-ben duó kategóriában testvérével az IDO Budapest Hip Hop Open versenyen Világkupa címet szerzett. Szertornászként elnyerte a Győr Városi Tornaszövetség különdíját. 2012-ben a Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Elnöksége kiemelkedő versenyzői pályafutásáért Versenyzői Nívódíj címmel adományozta meg.

BRONSIS közösség

youtube-icon-min.png
facebook-icon-min.png
instagra-icon-min.png

Csatlakozz hozzánk!

bottom of page